سبد خرید0
مقایسه0
گنج کالا

معرفی انواع کباب پز

خلاصه خبر:
متن کامل خبر:

باربیکیو یکی از روش‌های پخت غذا خصوصاٌ در فضاهای باز است است که در آن مواد غذایی به ویژه گوشت و مرغ بر روی حرارت یا آتش قرار داده می‌شوند. در  این روش حرارت مورد نیاز به وسیله ذغال، چوب، برق یا گاز تامین شده و مواد غذایی با حداقل میزان از دست دادن آب خود، به شکل کبابی، با حفظ ارزش مواد غذایی و با طعمی بسیار دلپذیر آماده می شوند. معمولاً انواع گوشت پیش از قرار گرفتن در باربیکیو به مدت حداقل چند ساعت در ترکیبی از مواد مانند آبلیمو، پیاز و ادویه جات خوابانده می شود. دستگاهی که برای طبخ غذا به این روش مورد استفاده قرار می گیرد نیز اصطلاحاٌ باربیکیو یا بی بی کیو یا کباب پز نامیده می شود.

انواع کباب پز: کباب پزها در انواع مختلفی مانند رومیزی، ایستاده، برقی، گازی و ذغالی وجود دارند. بعضی انواع ایستاده کباب پزها قابلیت تنظیم ارتفاع نیز دارند. نوع برقی و گازی باربیکیو برای استفاده در مکان های سرپوشیده ای که در آن ها امکان اتصال به گاز یا برق وجود دارد و نوع ذغالی کباب پز برای استفاده در مکان های باز و مکان  هایی که در آن ها امکان تأمین انرژی به صورت دیگر وجود ندارد، مناسب تر است.

نکات بهداشتی استفاده از کباب پز

دستگاه کباب پز خود را قبل و بعد از استفاده تمیز و ضدعفونی نمایید. این امر نه تنها سلامت شما را تأمین می کند، بلکه در طول عمر بیشتر باربیکیو نیز مؤثر است.

برای جلوگیری از فاسد شدن مواد غذایی، قبل از طبخ و پس از طبخ و خنک شدن، آن ها را در یخچال یا کلمن یخ نگهداری کنید.

برای جلوگیری از انتقال میکروب ها، مواد غذایی خام و پخته را در یک ظرف نگه داری نکنید. همچنین پس از تماس با مواد خام به ویژه انواع گوشت و مرغ، دست های خود را بشویید.

آمار مربوط به این مطلب:
تعداد بازدید:652
نظرات
در این رابطه هیچ نظری توسط کاربران نوشته نشده است
بازگشت